BIBI și Antonio Pican lansează „Boom Diggy”

Știm că BIBI și Antonio Pican trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care s-a concretizat deja cu o cerere în căsătorie. La un an de la prima lor colaborare, cei doi îndrăgostiți și-au pus povestea și în versuri în cel mai nou single „Boom Diggy”, compus de către Antonio Pican alături de BIBI și Diana Sturza. „Tu ai inima mea în palma ta, o să am grijă de ea” sunt versurile prin care BIBI și Antonio mărturisesc că au ales să iubească necondiționat și că încrederea este una dintre cele mai importante lucruri atunci când decizi să accepți pe cineva cu totul în viața ta. Clipul completează mood-ul piesei și dezvăluie prin imagini dragostea unică pe care cei doi și-o poartă, o iubire îndeajuns de puternică pentru a trece peste orice obstacol.

„«Boom Diggy» este garantat piesa noastră preferată și sperăm din suflet să le placă ascultătorilor! Am lansat acest proiect superb la fix un an de când am lansat primul nostru proiect muzical împreună, «#ToateFostele», care a fost pe toate radiourile din România, a avut un succes mare și a fost tare special pentru noi deoarece prin el ne-am făcut relația publică. Piesa «Boom Diggy» a fost compusă de noi alături de echipa Pink Elephant, iar prin ea vrem să transmitem multă iubire și un vibe frumos. Videoclipul a fost realizat de către Silviu Mîndroc, iar noi spunem că a ieșit absolut genial. Mulțumim mult echipei Cat Music și absolut tuturor oamenilor care cred în noi! Este atât de frumos când iubirea noastră e pusă în versuri, pe muzică și ajunge la sufletele oamenilor! Suntem inspirație unul pentru celălalt și iubim faptul că facem exact aceleași lucruri și că ne completăm perfect! Ne dorim ca această piesă să ajungă la cât mai multe persoane așa că share it and enjoy it!”, povestesc cei doi artiști.

BIBI, una dintre cele mai fresh apariții muzicale, și-a început cariera în 2014 cu piesa „Radio Song”, urmând apoi „Ciocolata”, hit ce s-a viralizat rapid și a adunat peste 53 de milioane de vizualizări pe YouTube. Printre single-urile de succes ale artistei se numără „Repetentă la dragoste”, „Coji de portocale”, „Ani de liceu”, „Sing my life”, „Friendzone” și „Vara în stilul meu”. În iulie 2019 a lansat „Sola”, single cu versuri în limba spaniolă ce a cucerit țări precum Albania, Rusia, Turcia și Italia. Vara trecută, artista a avut nevoie doar de un strop de iubire și de o singură privire pentru ca cel mai frumos sentiment de pe Pământ să o inspire și să lanseze „Povești pe pielea ta”.
Antonio Pican este unul dintre cei mai fresh și populari soliști și vloggeri ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum Liviu Teodorescu pentru „Mă ia cu inima” și BIBI pentru „Toate fostele”, iar recent a lansat „Macarena”, single ce a ocupat primele poziții în Trending pe YouTube.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici