E pe bune? Adrian Wiener, posibil ministru al Sănătății

Foto: Arhivă

Deputatul (fost senator) USR de Arad, dr. Adrian Wiener, este numele vehiculat pentru a lua locul actualului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Se pare că acesta ar fi pierdut sprijinul partidului iar cel care este considerat potrivit pentru a prelua mandatul este deputatul arădean.
Dr. Adrian Wiener a pozat în salvator al Aradului în perioada pandemiei, anul trecut, când a fost coordonator al secției Covid din Grădiște. Marea sa realizare a fost că a descuiat saloanele în care, așa cum s-a aflat la vremea respectivă, bolnavii erau practic sechestrați dar a încuiat secțiile cu totul. Deși poza în omul care conduce și dirijează totul la secția Covid, în timpul campaniilor electorale dr. Wiener era de fapt în concediu. Ceea ce este interesant este că, în conformitate cu declarațiile sale de avere, a încasat anul trecut mai mulți bani de la Spitalul Județean Arad decât de la Parlamentul României.
(https://www.arad24.net/2021/01/29/a-castigat-mai-mult-de-la-spital-decat-din-parlament-adrian-wiener-o-sterge-pe-sest-de-la-sefia-covid/)

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 19 =