benny blanco și Gracie Abrams lansează single-ul “Unlearn”

Hitmakerul benny blanco, autorul unor hituri precum “Eastside” (alături de Halsey și Khalid) sau “I Can’t Get Enough” (feat. Selena Gomez, Tainy și J Balvin), lansează o nouă colaborare hoț, piesa “Unlearn”, alături de artista Gracie Abrams.
Co-scris alaturi de Abrams, „Unlearn” va apărea pe noul album “FRIENDS KEEP SECRETS 2” a lui blanco, care a fost lansat pe 26 martie. Abrams și blanco vor interpreta, de asemenea, „Unlearn”, în cadrul Late Late Show With James Corden.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/UnlearnPR

În videoclipul regizat de către Jake Schreier, Gracie apare mâncând înghețată pe un container plin cu înghețată personalizată cu benny blanco.

Gracie Abrams a lucrat pentru prima dată cu Benny Blanco la proiectul ei de debut, “minor”, care a fost lansat vara trecută, în calitate de producător pentru single-ul principal.
Noul album al lui Blanco este o continuare a lansării sale din 2018 – “Friends Keep Secrets”. De atunci, producătorul a fost în spatele numeroaselor hit-uri, inclusiv „Lonely” al lui Justin Bieber și „Obsessed” al lui Addison Rae. De asemenea, și-a lansat colaborarea cu Juice WRLD, „Real Shit”, în amintirea regretatului artist la cea care ar fi fost a 22-a aniversare a celebrului rapper.
În octombrie 2019, Abrams și-a făcut debutul oficial cu piesă „Mean It”. Primul proiect de debut al lui Gracie prezintă single-urile „21”, „Mi-e dor de ține, îmi pare rău” și „Mâneci lungi”. Numită “o artistă pe care trebuie să o urmăresti” de Pigeons & Planes, Fader și iD – și încoronată una dintre cele șapte artiste de Vogue UK – Gracie Abrams se consideră compozitoare, în primul rând. De-a lungul anilor, Abrams a împărtășit clipuri de acasă ale melodiilor sale pe rețelele de socializare, adunând peste zeci de mii de urmăritori pe Instagram înainte de a lansa chiar și prima să piesă.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × two =