Încep să curgă amenzile după protestul de azi noapte

Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva noilor restricții care au fost impuse. Poliția a aplicat deja 20 de amenzi. „20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.240 de lei aplicate de polițiști la protest”, a declarat inspector de polițe Adina Aconstantinesei, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.
Jandarmeria Arad se pregătește să-i amendeze pe arădeni. O confirmă chiar purtătorul de cuvânt al instituției: „Permanent, pe timpul desfășurării manifestației de protest, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora. În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea persoanelor care au încălcat prevederile legale în vigoare. Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară”.
Jandarmeria Arad a comunicat va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − one =