Care sunt cele mai bune plaje din Aruba?

Pentru persoanele care caută Oferte vacante exotice, Aruba se poate dovedi a fi destinația ideală dat fiind faptul că aici există foarte multe plaje pline de farmec, cu nisip alb strălucitor, și cu ape limpezi de jad.

Pentru persoanele care caută Oferte vacante exotice, Aruba se poate dovedi a fi destinația ideală dat fiind faptul că aici există foarte multe plaje pline de farmec, cu nisip alb strălucitor, și cu ape limpezi de jad.

Turistii pot găsi Bilete de avion la preț redus la agențiile de turism, iar prețurile finale care includ și cazarea sunt mai accesibile acum decât în anii anteriori, datorită pandemiei pentru că unitățile de cazare solicită prețuri mai mici pentru camere/apartamente.

Cei care aleg Aruba că destinație de vacanță au posibilitatea de a înota, de a face plajă sau de a practica alte sporturi precum windsurfing sau snorkeling. În ceea ce privește plajele, majoritatea sunt publice și sunt foarte spectaculoase. Câteva dintre ele vă sunt prezentate în continuare.

Palm Beach

Palm Beach este una dintre cele mai populare plaje din Aruba, și este mereu plină de turiști. Dacă vreți să vă aflați în centrul acțiunii, trebuie neapărat să ajungeți aici, și veți putea practica diferite sporturi nautice sau vă veți putea plimba cu barca. Trebuie să știți că veți găsi o mulțime de magazine, restaurante și atracții turistice din Aruba la câțiva pași de unitățile de cazare, iar iar grădinile hotelului sunt împodobite de palmieri.

Plaja Manchebo

Plaja Manchebo este una dintre cele mai largi plaje de pe insulă. Plaja care are nisipul alb și apa turcoaz este mai liniștită decât Palm Beach datorită absenței sporturilor acvatice motorizate. Există foarte multe restaurante unde puteți lua masa sau unde puteți bea o limonadă.

Baby Beach

La aproximativ 45 de minute de mers cu mașina de zona turistică principală din Palm Beach, Baby Beach care se află pe vârful sudic al insulei este o frumoasă felie de nisip alb care are formă de semilună, și care se curbează în jurul unei lagune turcoaz. Aceasta este o alegere excelentă pentru familiile cu copii mici datorită apelor calme și puțin adânci.

Alte plaje

Cu siguranță există și alte plaje renumite în Aruba precum Plaja Arashi, Eagle Beach, Boca Catalina, Plaja Malmok sau Plaja Savaneta. Turiștii ar trebui să se informeze puțin înainte de a alege una dintre aceste plaje, pentru a ști ce activități pot desfășura.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici