Un nou curs acreditat la Camera de Comerț Arad: Responsabil de Mediu

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează începând cu 22 aprilie 2021 cursul Responsabil de Mediu – cod COR 325710.
„Este un curs care se adresează tuturor firmelor care desfăşoară activităţi cu impact asupra mediului. Pentru îndeplinirea cerinţelor legale agenţii economici sunt obligaţi să asigure personal calificat căruia să îi atribuie responsabilităţi de mediu”, a declarat arh. Gheorghe Seculici preşedintele CCIA Arad.
Cursul este acreditat ANC iar la final, participanţii care promovează vor obţine un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.
„Ocupaţia Responsabil de mediu impune implementarea legislaţiei de mediu la nivelul organizaţiei. Scopul cursului este formarea angajaţilor proprii în domeniul mediului care să urmăreasca şi să asigure îndeplinirea obligaţiilor prevăzute de lege”, a explicat prof. Carmen Crişan.

Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)
Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).
Data limita de înscriere: 19 aprilie 2021
Discount-uri:
– 10% membrii CCIA ARAD
– 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă
– 10 % pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri
Reducerile nu se cumulează!
Taxa include: activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, cafea și apă şi un cupon valoric de 200 lei la cursurile organizate de CCIA Arad
Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − three =