Sebastian, copilul căutat de sute de persoane a fost găsit mort la câțiva kilometri de casă

Sebastian, copilul de 7 ani din Vânători, dispărut cu trei luni în urmă, a fost găsit mort într-o tufă de mărăcini, aflată la aproximativ șapte kilometri de casă. Micuțul a fost căutat săptămâni în șir de zeci de polițiști, jandarmi și voluntari cu mașini de termoviziune, drone, câini de urmă și ATV-uri. (https://www.arad24.net/2021/02/04/video-inca-mai-sunt-sperante-copilul-de-7-ani-disparut-de-aproape-o-luna-cautat-cu-elicopterul-si-drone/)
Câinele unui cioban a găsit astăzi trupul băiatului într-o tufă de mărăcini. Pentru familia lui Sebastian vestea a venit ca un trăsnet. Oamenii au sperat până în ultimul moment ca micuțul să fie în viață.
Rămășițele copilului au fost ridicate de medicii legiști. Chiar dacă familia nu a fost anunțată oficial, pentru că se așteaptă rezultatul autopsiei, rudele nu au nici un dubiu. L-au recunoscut pe Sebastian după îmbrăcăminte.
A fost un final tragic pe care nici familia și nici sutele de oameni implicați în căutarea copilului nu și l-ar fi dorit. Găsirea cadavrului micuțului Sebastian ridică multe semne de întrebare. De la tufa de mărăcini, unde a fost găsit trupul copilului se văd casele din satul Vânători. Câmpul era locul de joacă al micuțului, care știa zona foarte bine. Cum de s-a rătăcit totuși, ziua în amiaza mare? Este adevărat că în ziua dispariției a fost ceață, iar copilul s-ar fi putut pierde. Însă, cei care au participat la căutări spun că au periat locul încă din prima noapte și nu au găsit nimic.
Trupul copilului a fost găsit din întâmplare, de un câine de stână. Polițiștii arădeni au cerut săptămâna trecută aprobare pentru tăierea stufărișului, în speranța că vor da de noi urme.
Familia și vecinii băiatului găsit mort cred că băiatul a fost omorât. Ei arata cu degetul spre ciobanul cu care băiatul a plecat în acea zi, la stână.
În urma autopsiei, medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza morții. Ei vor spune dacă băiatul a murit din cauza hipotermiei sau dacă a fost omorât iar cadavrul sau plantat în tufa de mărăcini.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 8 =