Un greu din Poliție despre găsirea cadavrului copilului dispărut de la Vânători: „să îl împuternicim pe cioban la șefia Poliției Române”

Sebastian Ionel Corbei, copilul de 7 ani dispărut din satul Vânători a fost găsit după trei luni, de un cioban. Deși polițiștii l-au căutat săptămâni de zile și nu l-au găsit, cadavrul micuțului era la doar câțiva kilometri de casa sa.

Comisarul-șef Cristian Ghica, șeful Poliției Centrul Vechi din București îi critică pe colegii săi care s-au ocupat de acest caz. Ghica îl „felicită” pe șeful IGPR, chestorul Eduard Miuțeșcu pentru modul cum a „rezolvat” cazul micuțului dispărut.

„Va amintiți de Sebi? Băiețelul de 7 ani a cărui dispariție a fost tratată de Poliția Română cu acelasi profesionalism și competența cu care deja ne-a obișnuit?
Ei bine, se pare că a fost găsit. Nicidecum de către polițiști, nicidecum în dosarul ăla deschis după o lună. Ci de către un cioban. Un cadavru în stare de descompunere, îmbrăcat cu hainuțele pe care se pare că le purta Sebi.
Haideți să îl împuternicim pe cioban la șefia Poliției Române, poate o sa avem o șansă. Altfel, vom continua căderea libera în condițiile în care deja suntem la vale de ceva timp. Felicitări domnule Mirițescu, l-ați găsit!”
, a scris comisarul-șef Cristian Ghica pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =