Mihai Fifor îl contrazice pe Florin Cîțu: Revenirea la normalitate de la 1 iunie rămâne din păcate doar o iluzie

Deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, nu este deloc optimist privind revenirea la normalitate în România, conform promisiunii premierului Cîțu, începând cu data de 1 iunie. Într-o postare pe contul său de pe o rețea de socializare, deputatul Fifor arată de ce premierul vrea să-i liniștească pe cetățeni cu iluzia unui trai normal, în condițiile în care încrederea românilor în actualul guvern este în continuă scădere.
„Revenirea la normalitate de la 1 iunie? Din pacate, doar o iluzie!
Nici măcar colegii din partid și din coaliție nu mai cred în gogoșile vândute de Cîțu în privința gestionării pandemiei. Chiar cei care coordonează campania de vaccinare dau semne de îngrijorare că nu mai au cerere din partea populației pentru vaccinare.
Acestea sunt semnele clare ale nivelului extrem de scăzut al încrederii în acest Guvern, ca urmare a faptului că ei înșiși nu au respectat regulile pe care le impuneau românilor, lăsând impresia că lucrurile nu sunt atât de grave precum susțineau în declarații publice.
De aceea PSD a cerut și o răspundere politică, respectiv demisia miniștrilor care au încălcat regulile, nu doar o răspundere contravențională.
În interiorul guvernului si al echipei care coordonează vaccinarea se manifestă deja o îngrijorare privind vaccinarea după ce s-au făcut puțin peste două milioane de vaccinuri (2,132 milioane de doze și 1,227 milioane cu două doze), iar pe lista de așteptare mai sunt doar 750.000 de oameni.
În aceste condiții, atingerea imunizării de masă reprezintă o misiune din ce în ce mai greu de realizat, în pofida mesajelor lui Cîțu.
Este dovada clară a eșecului de comunicare al echipei care coordonează această acțiune.
Este dovada clara ca acest guvern este incapabil si iresponsabil si trebuie sa plece acasa!”, a scris deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad, pe contul său de Facebook.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × five =