Lacrimi și durere în biserica ortodoxă arădeană: părintele Adrian Ioan Șerban, preot la Poienari, a murit la doar 38 de ani

Arhiepiscopia Aradului este în doliu: un preot arădean a trecut la cele veșnice la doar 38 de ani, în urma unor grave probleme de sănătate. Este vorba despre cel care a fost părintele Adrian Ioan Șerban, preot în Parohia Poienari, Protopopiatul Sebiș. Acesta a încetat astăzi din viață, lăsând în urmă lacrimi și durere.
Părintele Adrian Ioan Șerban s-a născut în municipiul Arad, a absolvit Școala Gimnazială din Șiclău, apoi a urmat cursurile Seminarului Teologic Ortodox din Arad, ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad și ale Masteratului în cadrul aceleiași instituții.
În 1 noiembrie 2003 s-a căsătorit cu tânăra Elena Maier. În 2005 s-a născut unica lor fiică, Ioana.
A fost hirotonit preot de către Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la 24 iulie 2004, pe seama Parohiei Alun, Protopopiatul Deva. La 1 aprilie 2007 este transferat în Parohia Ruda, Protopopiatul Deva, iar la data de 1 august 2014 este transferat în Parohia Poienari, Protopopiatul Sebiș unde slujește până la încetarea din viață.
„În aceste momente grele și dureroase, ierarhii arădeni, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei împreună cu Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Emilian Crişanul, alături de preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere sufletească și întărire membrilor familiei îndoliate și fiilor duhovnicești.
Trupul neînsuflețit al părintelui Adrian-Ioan va fi depus în Capela cimitirului din localitatea natală Șiclău, Protopopiatul Arad. Slujba stâlpilor va avea loc vineri și sâmbătă seara, de la ora 20, iar Slujba înmormântării va fi săvârșită duminică, 18 aprilie, ora 15. Bunul Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în Împărăţia Sa cea cerească împreună cu aleşii Săi! Veşnica lui pomenire din neam în neam!”, se anunță într-un comunicat al Arhiepiscopiei Aradului.
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 7 =