Un arădean la Tokio: prof. Eugen Cățean va arbitra în competiția de gimnastică masculin

Foto: FB

Unul dintre cei mai reputați antrenori de gimnastică din Arad, prof. Eugen Cățean, va participa, în calitate de arbitru, la Jocurile Olimpice de la Tokio. Prof. Cățean va arbitra întrecerile masculine de gimnastică de la Olimpiadă. Până atunci însă, specialistul arădean va arbitra la Europenele de la Basel. Clubul sportiv CSS Gloria a anunțat această adevărată performanță pentru tehnicianul arădean pe Facebook.
„În componența delegației României pentru Campionatele Europene de gimnastică de la Basel (21-27 aprilie) se regăsește și profesorul secției noastre de gimnastică Eugen Cățean, care va arbitra, alături de alți trei români Angela Cacoveanu, Adela Popa şi Nicuşor Pascu.
Un veteran al arbitrajului internațional, prof. Eugen Cățean (arbitru internațional din anul 1986), nu a ratat aproape nicio competiție de anvergură din ultimul deceniu. Astfel, a bifat nu mai puțin de opt Campionate Europene, șase Campionate Mondiale și șase Universiade. În anul 2016 a promovat cu brio cursul intercontinental de la Bratislava, unde de altfel a fost și singurul reprezentant al României.
O realizare deosebita este si participarea la Jocurile Olimpice de la Tokio 2021 unde va arbitra la competiția masculină de gimnastică, câștigându-și această poziție, după punctajele obținute la ultimele concursuri importante la care a participat”, a comunicat CSS Gloria Arad pe Facebook.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici