Iuliana Beregoi și Dorian Popa lansează piesa „Timpul le rezolvă pe toate”

Există o zicală veche care spune că „Timpul le rezolvă pe toate”. Să fie adevărat oare?
Iuliana Beregoi și Dorian Popa fac echipă si lansează single-ul în care dezbat acest subiect și afirmă cu tărie că „Timpul le rezolvă pe toate”.
De câte ori nu te-ai regăsit într-o situație dificilă și ai simțit ca vrei sa renunți? Dar, cumva, de fiecare dată ai găsit motivația să mergi mai departe și să lași timpul să-ți vindece rănile.

Piesa „Timpul le rezolvă pe toate” vorbește despre motivația intrinsecă de a găsi în tine puterea de a merge mai departe. Mai presus de atât, Iuliana Beregoi și Dorian Popa ne îndeamnă să lăsăm în urmă trecutul, pentru că nu mai poți schimba ce s-a întâmplat deja, dar, în schimb, ai o mare influență asupra propriului tău viitor. Cheia succesului este să ai încredere în forțele tale și să nu te dai bătut.

Stream / Download: https://asculta.lnk.to/TimpulLeRezolv…

Melodia este compusă de Theea Miculescu și Cătălin Dascălu, iar videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și editat de Cristian „Steez” Bălan. Clip-ul îi are în prim-plan pe Iuliana Beregoi și Dorian Popa, acompaniați de trupa de dans Dance World, în care cei doi artiști sunt surprinși în mai multe cadre. Videoclipul evidențiază faptul că atunci când te focusezi pe prezent și ești înconjurat de persoanele potrivite, poți trece peste orice obstacol.

Iuliana Beregoi are 16 ani și este cea mai iubită tânără artistă, vlogger și influencer din România și Republica Moldova, vocea Generației Z. Încă de la vârsta de 12 ani, alături de echipa sa de management, Mixton Music, Iuliana a avut o ascensiune fulminantă, ajungând la doar 14 ani să fie prima și singura artistă adolescentă care a umplut Sala Palatului din București, având două concerte sold out în același an. În perioada care a urmat, Iuliana a susținut împreună cu Mixton Music doua turnee naționale în peste 20 de orașe din România și două concerte sold out la Palatul Național din Chișinău.
Iuliana a acumulat peste 370 milioane de vizualizări pe Youtube la melodiile și vlogurile ei. Comunitatea ei de fani număra peste 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram, 1,4 milioane urmăritori pe Tik Tok si aproape 900 mii pe Youtube. Iuliana este și actriță, fiind eroina principală a serialului online „Lara”, serial care a ținut cu sufletul la gură o întreagă generație timp de trei sezoane dar și a filmului de cinema „Lara Aribelle și mâna destinului”. Ambele producții, serialul și filmul de lung metraj au fost preluate de colosul Netflix, Lara fiind primul și singurul serial românesc prezent pe această platformă. De-a lungul timpului, Iuliana Beregoi a bifat atât de multe reușite încât ai putea spune că e imposibil să aibă doar 16 ani. Adolescenta minute are piese care au ajuns no. 1 pe radiouri, TV și trending, si se laudă cu o echipă solidă de producție și management (Mixton Music). Ea este dovada vie că dorința, munca și perseverența pot transforma orice vis în realitate.

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, pe care a lansat în urmă cu câteva luni single-ul „Când lumea e rea” lansat în colaborare cu Ioana Ignat. Într-un timp foarte scurt, Dorian Popa a reușit să depășească 500.000 de abonați, iar vlogurile zilnice pe care le postează adună câteva sute de mii de vizualizări și intră instant în topul YouTube Trending.
Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum „Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, „Sare pe rană” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite. Pe lângă piesele lansate, Dorian Popa face parte de 4 sezoane din juriul emisiunii concurs „Next Star”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × four =