[VIDEO] VEZI AICI ce-a pățit un bărbat iresponsabil care nu purta mască

Un bărbat care nu a purtat mască a ajuns într-un centru de carantină din Arad. El a fost legitimat de jandarmi pe când stătea la o bere cu un prieten și s-a descoperit că ar fi trebuit să stea în carantină în Făgăraș.
Luni după amiază, în jurul orei 15.20, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare, a observat doi bărbați care nu purtau masca de protecție sanitară și erau așezați pe spațiul verde din apropierea stației CFR Arad. Când s-au apropiat, jandarmii au înțeles imediat care este motivul nepurtării măștii de protecție de către cei doi bărbați. Lângă ei se găseau două doze cu bere desfăcute. Jandarmii i-au avertizat verbal și le-au adus la cunoștință prevederile legale încălcate.
În urma verificărilor efectuate și stabilirii identității, jandarmii au avut surpriza să constate că pe numele unuia dintre bărbați este emisă o alertă de tip coronavirus asociat și conform Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad, acesta figura în carantină la domiciliul declarat în municipiul Făgăraș, până în data de 14 mai inclusiv, deoarece s-a întors recent dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat.
Întrebat de ce nu a respectat măsura carantinării, bărbatul le-a spus jandarmilor că nu a călătorit în nicio țară și din motive personale trebuie să stea în Arad până pe data de 14 mai. Ulterior el și-a amintit totuși că s-a întors dintr-o țară cu grad de risc epidemiologic ridicat, cu doar două zile în urmă.
Pentru că nu a respectat măsura carantinării la domiciliul declarat, bărbatul a primit o amendă în valoare de 1000 lei, fiind condus la un centru de carantină instituționalizată unde va locui pentru următoarele 14 zile, bineînțeles cu suportarea integrală a cheltuielilor.
coronav

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + ten =