Zoe Wees lansează EP-ul de debut – “Golden Wings”

Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, Golden Wings, împreună cu un al treilea single, „Hold Me Like You Used To”, în care Zoe subliniază nevoia de a prețui persoanele care îți sunt aproape. Pe EP-ul care conține 5 piese sunt incluse si primele ei două single-uri „Control” & “Girls Like Us,” care au devenit hit-uri în Europa, și care împreună au adunat peste jumătate de milliard de stream-uri la nivel global, de când artista a început să lanseze muzică anul trecut.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/GoldenWingsEPPR

Referitor la noul ei single, “Hold Me Like You Used To”, Zoe a explicat: „Această piesă vorbește despre pierderea unei persoane pe care chiar o iubești și de care te simți foarte apropiat. Este dedicată străbunicii mele, care din păcate a decedat. Ea a fost o femeie atât de puternică și cea mai plină de haz persoană pe care am cunoscut-o, și încă pot să-i simt energia ei minunată. Ea este inspirația mea și știu că este încă aici.”

Când a vorbit despre EP-ul “Golden Wings”, Zoe a spus: „Fiecare piesă este autobiografică și este specială pentru mine. Într-un fel, EP-ul a fost scris ca o terapie personală, fiecare cântec ajutându-mă în lupta cu sănătatea mea mentală. Referitor la străbunica mea, mama mi-a spus că cei care pleacă dintre noi ne privesc din ceruri cu aripi aurite (golden wings), și de aceea mi-am intitulat EP-ul Golden Wings. Când mă gândesc la aripi aurite, mă gândesc la cum străbunica mea veghează asupra mea din ceruri.”

Artista de 19 ani, născută în Hamburg, Germania, s-a bucurat de un debut de vis de când s-a lansat anul trecut. Primele ei două single-uri, „Control” & „Girls Like Us”, au ajuns amândouă în Spotify’s Today’s Top Hits în SUA și Germania, printre altele. „Control” a primit Discul de Aur în Germania, Franța, Italia, Olanda, Norvegia și Suedia. De asemenea, a fost premiat cu platina în Elveția (4x), Belgia & Austria. Girls Like Us a urcat în Top 10 în topurile iTunes & Apple Music de-a lungul Europei Europe & în media, artista a primit suportul celor de la Guardian, Zane Lowe, James Corden, People Magazine, Teen Vogue, Gal-Dem, Scott Mills & Molly King at BBCR1, Billboard, The Line of Best Fit, & Clash. Ambele single-uri s-au clasat în Spotify’s Global 200. De asemenea, ea a lansat piesa inclusă pe EP, “Ghost”, luna trecută când a și anunțat lansarea EP-ului Golden Wings. În plus, aceasta a fost desemnată Apple’s Next Up Artist for April (urmându-le Tate McRae & Holly Humberstone), a cântat la show-ul lui Jimmy Kimmel & și a fost adăugată pe lista Forbes 30 Under 30 în Europa.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici