[VIDEO] Vecinii omului de afaceri Ioan Crișan omorât în stil mafiot sunt șocați

Ioan Crișan, fostul socru al deputatului PNL Sergiu Bîlcea, care a fost victima unui atac mafiot, locuia într-un apartament din cartierul arădean Micălaca. Deși a avut mai multe afaceri prospere, omul de afaceri a preferat să rămână în apartamentul pe care-l deținea de aproape 40 de ani.

Vecinii lui Ioan Crișan spun că acesta era un om bun și nu își explică de ce și-a găsit sfârșitul fiind aruncat în aer cu autoturismul său marca Mercedes.


Ioan Crișan a fost un cunoscut antreprenor arădean, în vârstă de 66 de ani. Mașina sa în care s-a aflat și el a fost aruncată în aer cu ajutorul unui dispozitiv acționat de la distanță, cu o telecomandă. Cei care l-au omorât au avut o rutină zilnică a omului de afaceri, care în fiecare zi își bea cafeaua la o cafenea din cartierul Vlaicu.
Nu se știe cu exactitate când a fost montat dispozitivul în mașina omului de afaceri. Vecinii săi spun însă că acesta și-a parcat în fiecare zi mașina în parcarea blocului în care locuiește și că în zonă sunt puține camere de supraveghere, care însă nu funcționează.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici