Isterie cu bombe la Arad: alarmă pentru o geantă cu scule uitată pe stradă în centru

O adevărată isterie a atacurilor cu bombă a apărut în Arad, după tragica explozie de sâmbăta trecută, căreia i-a căzut victimă omul de afaceri Ion Crișan. În fața avalanșei de știri și zvonuri despre ucigașii profesioniști care i-au luat viața omului de afaceri, orice mișcare bănuită a fi suspectă provoacă reacții disproporționate. Astăzi, o geantă lăsată pe stradă în fața Palatului Copiilor, în plin centru, pe Bulevardul Revoluției, a stârnit un adevărat iureș. „Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezența unei valize abandonate pe trotuarul din fața Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluției. Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La fața locului se va deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș și specialiști din cadrul SRI”, a comunicat Poliția arădeană.
Între timp, după ce a aflat de pe internet că geanta lui a stârnit panică, proprietarul acesteia a venit să o revendice. În loc de explozibil, geanta găzduia banale scule folosite în lucrări de construcții și instalații. Omul își uitase pur și simplu geanta cu scule pe când se afla la o lucrare în zonă, fără să bănuiască ce panică a creat. Acesta a explicat că avea și laptopul pe umăr și când s-a oprit lângă mașină să-și încarce bagajele în portbagaj, și-a uitat valiza cu scule.
Între timp, la Arad a sosit și echipa specializată a IPJ Timiș. Din fericire, deplasarea acesteia a fost una fără urmări nedorite.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − eleven =