Csilla Aur arată de ce primarul Bibarț refuză să construiască creșe pentru copiii arădenilor

Consilierii municipali PSD Arad au întocmit un proiect de hotărâre de consiliu local municipal pentru construirea de creșe în Arad. Dar proiectul nu este introdus pe ordinea de zi a CLM de echipa primarului Călin Bibarț.
„Primarul Bibarț joacă din nou incorect și se folosește de stratageme subțirele funcționărești pentru a se eschiva de construcția de creșe în Arad. Ce concluzii pot trage arădenii când edilul refuză să introducă pe ordinea de zi a ședinței CLM proiectul PSD Arad, care vine în întâmpinarea a sute de părinți aflați în imposibilitatea de a-i duce pe cei mici la centre de învățământ preșcolar din proximitatea locurilor de muncă? Nu una ci mai multe creșe sunt absolut necesare pentru a veni în sprijinul părinților care lucrează în zona industrială. Exact despre acest lucru este vorba în proiectul nostru de hotărâre doar că Bibarț tratează chestiunea eminamente politic și vine cu pretexte penibile gen responsabilitate guvernamentală, finanțare ipotetică prin PNRR, poate Câțu dacă…..
Adică exact cum procedează PNL-iștii la nivel macro când Guvernul ia de la gura copiilor alocațiile, 2,1 miliarde de lei, respectiv câte 522 de lei de la fiecare copil de 2-18 ani și câte 1.044 lei de la cei sub doi ani sau cu handicap. Astfel știu liberalii să guverneze, cu tăieri prin omisiune și folosind un buruieniș legislativ din care nimeni nu mai înțelege nimic. Prin analogie este metoda pe care o aplică și Bibarț când refuză să construiască creșe la Arad cu finanțare de la bugetul local!”, a declarat Csilla Aur, consilier local municipal PSD Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − one =