[VIDEO] Cod roșu pe autostrada A1: Un microbuz cu 17 persoane s-a răsturnat după ce a lovit un TIR

Un microbuz ucrainian în care se aflau 17 persoane a lovit un TIR pe autostrada A1, la ieșirea din țară spre Ungaria și s-a răsturnat.


O persoană a decedat, alți ocupanți ai microbuzului fiind răniți. „În accident a fost implicat un microbuz de transport persoane, cu 17 persoane (cu tot cu șofer), toate de naționalitate ucraineană. Microbuzul a intrat in coliziune cu un autotren parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria. În urma impactului a decedat o persoană, pasager în microbuz, unei persoane de sex feminin fiindu-i efectuate manevre de resuscitare. În vehicul mai era un minor de 8 ani, acesta fiind transportat la spital împreună cu ceilalți pasageri, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Claudia Iuga de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Având în vedere numărul mare de victime, a fost activat codul roșu de intervenție. Maior George Pleșca de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a declarat că o victimă a decedat și alte 16 au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență Județean Arad.

„Din informațiile primite de la UPU Arad, 13 persoane sunt rănite ușor, o persoană în stare critică și două au fost rănite grav, leziuni interne și fractură la gleznă. Până în acest moment sunt 13 persoane rănite ușor, 3 persoane rănite grav și una decedată”, a declarat Claudia Iuga de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × one =