David Garrett își amână concertul cu un an

Cele două concerte ale violonistului DAVID GARRETT ce ar fi trebuit să se desfășoare în luna octombrie, la Sala Palatului din București și BT Arena din Cluj-Napoca, au fost reprogramate și vor avea loc în luna mai a anului viitor în cadrul noului turneu internațional „ALIVE”.
Celebrul violonist german, DAVID GARRETT a sărbătorit 10 ani de muzică crossover și a susținut concerte emoționante pe numeroase scene din întreaga lume, în turneul „UNLIMITED LIVE” al cărui program cuprindea și două concerte în țara noastră. Din cauza pandemiei de coronavirus, programul turneului a fost restrâns și, din păcate, nu a mai putut fi reluat. Acum, artistul revine în atenția fanilor săi cu vești bune și este nerăbdător să îi recucerească cu muzica sa în noul turneu – „ALIVE“ ce va debuta anul viitor și reprezintă celebrarea vieții și a reîntoarcerii la normalitate.

Turneul „ALIVE” îl va aduce pe violonistul DAVID GARRETT și pe scenele din România, la București și Cluj-Napoca. Concertele vor avea loc pe 17 mai 2022, la Sala Palatului din București și pe 20 mai 2022, la BT Arena din Cluj-Napoca, ambele de la ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.
Persoanele care au achiziționat deja bilete pentru concertele „Unlimited Live” programate pentru luna octombrie 2021 la București și Cluj-Napoca, rămân valabile în continuare și vor putea fi folosite pentru concertele „ALIVE” de pe 17 mai 2022 (București), respectiv 20 mai 2022 (Cluj-Napoca).

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × four =