Nicole Cherry lansează melodia „Scrie-mi pe suflet”

Nicole Cherry lansează anticipata melodie „Scrie-mi pe suflet”, însoțită de un videoclip emoționant în care artista face un anunț important. Nicole Cherry a dezvăluit inițial câteva secunde din piesă în cadrul unei campanii pe TikTok în urmă cu o lună. Dacă fanii artistei așteptau cu nerăbdare piesa, cu siguranță surprinderea o să fie cu atât mai mare după vizionarea videoclipului.

Stream – Download: https://NicoleCherry.lnk.to/ScrieMiPeSufletPR

„Scrie-mi pe suflet” este o piesă pop, cu acorduri romantice de chitară care completează versurile încărcate de semnificație ca un puzzle. Piesa a fost compusă în studiourile HaHaHa Production și evidențiază faptul că iubirea adevărată se arată zi de zi și poate fi menținută doar cu fapte pe măsură, nu doar prin vorbe frumoase: „Cuvintele frumoase mi s-au mai spus / Când a bătut vântul mai tare, s-au dus (…) Scrie-mi pe suflet povești de iubire / Arată-mi, spune-mi ce simți pentru mine / Îndrăgostește-mă în fiecare zi”. Mai mult, la baza oricărei relații solide stă înțelegerea si iertarea reciprocă: „Nu vreau să fii al meu A fost odată / Iubește-mă cum n-ai iubit niciodată / Și iartă-mă când voi greși”.

Videoclipul emoționant, regizat de Ionuț Trandafir, o surprinde pe Nicole Cherry în cadre minimaliste, pentru a sublinia mesajul piesei, mai precis faptul că într-o poveste de dragoste adevărată, iubitul / iubita este perceput/ă drept centrul universului, restul persoanelor din jur dispărând atunci când cei doi sunt împreună.

În videoclip apare și iubitul artistei, Florin, pentru că cei doi au un anunț important de făcut. Când într-o relație cei doi urmează mesajul transmis de piesă, apar cele mai frumoase roade. Nicole Cherry și iubitul ei sunt mai mult decât fericiți să anunțe că așteaptă primul copil împreună. Felicitări, Nicole & Florin!

Cu multiple hituri în clasamentele muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. Primul ei hit de succes a fost „Memories”, reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. Cu milioane de vizionări pe YouTube și milioane de urmaritori pe conturile ei de pe rețelele sociale, single-urile ei au fost întotdeauna un succes. Are unul dintre primele cinci conturi de Instagram din România, cu peste 2 milioane de urmaritori. În cei opt ani de carieră solo, a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi, Joey Montana sau Jenn Morel.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici