[VIDEO] La un pas de tragedie: doi stâlpi de electricitate rupți cu tramvaiul

Trist, dar adevărat: în Arad se circulă cu tramvaie vechi, de zeci de ani, iar infrastructura cu care s-a lăudat Gheorghe Falcă că a modernizat-o nu este deloc sigură. Dovada este un tramvai care a circulat pe Calea Iuliu Maniu și a deraiat, rupând efectiv doi stâlpi de electricitate. Ar fi putut fi o adevărată tragedie dacă în cele două vagoane ar fi fost călători.

Se pare că totul s-a întâmplat din cauza macazului, care s-a schimbat după ce a trecut primul vagon de tramvai.

„În această seară, în jurul orei 20,30, un tramvai condus de un bărbat de 42 de ani, din Arad, dinspre Calea Iuliu Maniu spre Bd. Nicolae Titulescu, a deraiat.
Au fost dărâmați doi stâlpi de iluminat public. În urma evenimentului, a fost rănită o femeie de 45 de ani, pasageră în vagonul tramvaiului, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × five =