Sergiu Bîlcea, reales președinte al PNL Municipiul Arad

sergiu bilceaAseară, la ștrandul Neptun, au avut loc alegerile la organizația municipală a PNL Arad. Sergiu Bîlcea a fost reales președinte. Discursurile liberalilor le-au arătat arădenilor cât de bine le este și probabil cei care nu sunt de acord cu cele afirmate acolo, nu văd bunăstarea din oraș. Gheorghe Falcă, fost primar, președintele județean al PNL Arad, vorbea despre apărarea orașului. De cine? Că doar liberalii conduc atât orașul, câr și județul Arad și asta de mulți ani de zile. „Vă rog să vă apărați orașul! Aveți aici oameni cu care să mergeți în față, trebuie să avem curajul să ne ridicăm! Credeți în schimbare, eu vă mulțumesc că ați crezut în mine!”, a spus Gheorghe Falcă. După ce a dat mâna cu Moș Crăciun și a luat garanția pentru brad, primarul Călin Bibarț a dezvăluit că nu a câștigat prea ușor alegerile la Arad: „Alegerile au fost câștigate, nu simplu și nu ușor. 2024 va fi mai greu, ne va crea mai multe probleme politice.”
Oficial, ne merge bine. Așa a spus și fostul și noul președinte reales al PNL Arad. Deși PNL se află la Guvernare de aproape doi ani, deputatul Sergiu Bîlcea ne vorbește despre repunerea Aradului pe harta marilor investiții. În opinia sa este vorba de drumul expres Arad – Oradea, modernizarea căii ferate Arad – Timișoara, refacerea centrului orașului și a Falezei Mureșului. Obiective care de fapt le stau la îndemână celor care conduc Aradul și Guvernul, doar să vrea să se apuce de treabă cel puțin la fel de eficient pe cât o fac în declarații. Cât despre realitatea tristă și cenușie a Aradului de azi, arădenii o simt pe pielea lor prea bine și de prea mult timp.
Lucrările conferinței liberalilor arădeni au fost salutate, ca de obicei, de cohorte de țânțari, dovadă prea vie a eficienței cu care este administrat Aradul în „iepoca” PNL-Bîlcea-Falcă-Bibarț.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 14 =