[VIDEO] Aradul sigur al lui Falcă, Bibarț și Cionca: alertă cu bombă în Micălaca

În această seară, în jurul orei 18,44, printr-un apel la 112 a fost anunțată prezența unei valize abandonate în stația de tramvai de pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Arad.

„Echipajul de ordine publică sosit la fața locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, de culoare neagră. A fost asigurată zona, traficul rutier și pietonal a fost deviat. La fața locului se va deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiș și specialiști din cadrul SRI, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.După aproape două ore, echipa de pirotehniști sosită la fața locului au verificat valiza și s-a constatat că era goală.
Aradul sigur promis în campania electorală de Bibarț, Falcă și Cionca se dovedește a fi un vis frumos. În urmă cu mai bine de o lună, omul de afaceri Ioan Crișan a fost aruncat în aer cu autoturism cu tot. Între timp, DIICOT structura centrală a arătat că la Arad contrabanda se face cu TIR-ul: a efectuat 157 de percheziții și a reținut zeci de persoane dintr-o rețea care acționa de patru ani, nestingherită, în oraș.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 4 =