Atenție proprietari de mașini de pe Titulescu: ascundeți autoturismele unde știți, că Primăria vă spală strada

Foto: Arhiva

Primăria continuă acțiunea de spălare și dezinfecție a străzilor din Arad după o metodă care produce un disconfort major proprietarilor de autoturisme. De această dată, este rândul celor care locuiesc pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Pentru ca acțiunea demarată de Primărie să se desfășoare așa cum a fost planificat, proprietarii de autoturisme sunt somați să le îndepărteze, unde anume, nu se știe în condițiile în care Aradul suferă la capitolul locuri de parcare. „În vederea desfășurării optime și în condiții de siguranță a activităților de salubrizare stradală mecanizată, rugăm proprietarii și conducătorii auto să nu îngreuneze activitatea utilajelor de salubrizare cu (auto)vehicule parcate pe traseul programat. În acest sens, luni, 26.07.2021, între orele 1800-500, avem rugămintea de a veni în sprijinul nostru și de a asigura eliberarea domeniului public de (auto)vehiculele parcate pe toată lungimea Bulevardului Nicolae Titulescu, artera Podul Decebal – Biserica Baptistă Maranata (Micălaca Zona 300). Totodată, marți, 27.07.2021, între orele 1800-500, vă rugăm să eliberați carosabilul pe toată lungimea Bulevardului Nicolae Titulescu, artera Biserica Baptistă Maranata (Micălaca Zona 300) – Podul Decebal (retur)”, anunță Primăria.
Cei care nu se vor conforma sunt anunțați ce se va întâmpla: „Vă informăm că, în cazul în care nu vă conformați solicitării de eliberare a domeniului public de (auto)vehicule parcate, se va dispune ridicarea și relocarea acestora în cel mai apropiat loc disponibil. Operațiunea de ridicare și transport a (auto)vehiculelor parcate neregulamentar va fi asigurată de Direcția Generală Poliția Locală Arad și SC RECONS SA, în baza prevederilor legale și a avizului Comisiei de Sistematizare a Circulației din Municipiul Arad”.
Nu se specifică unde vor fi relocate autoturismele în cel mai apropiat loc disponibil, având în vedere criza de locuri de parcare din tot Aradul și în special din Micălaca. Mai mult, justificarea acțiunii de forță nu stă în picioare: chiar dacă este vorba despre o acțiune a Primăriei, aceasta nu vizează autoturisme „parcate neregulamentar”, pentru că mașinile sunt parcate corespunzător pe bulevardul respectiv.
Primăria a mai comunicat că măsurile vor fi comunicate cu cel puțin două zile înainte de desfășurarea acțiunii de spălare a străzilor. Asta, probabil, pentru ca proprietarii de autoturisme să aibă timp să-și pregătească loc în sufragerie, baie sau debara pentru a le adăposti până ce va trece valul curățeniei peste Bulevardul Titulescu.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =