Panică printre traficanți: Cosmin Mladin și Dani Copil, considerați capii rețelei de contrabandiști de țigări cu TIR-ul, s-au predat

Cei doi care sunt considerați a fi capii rețelei de contrabandiști de țigări cu TIR-ul, care a funcționat ani de zile la Arad, au ajuns în fața anchetatorilor. Conform stiripesurse.ro, Cosmin Mladin și Dani Copil s-au predat astăzi și au ajuns în fața judecătorilor. DIICOT ceruse arestarea lor în lipsă. Mladin și Copil au dispărut cu doar câteva ore înainte de începerea perchezițiilor de amploare de la Arad, probabil în urma unei informații primite din partea protectorilor lor din Poliție.
Cosmin Mladin „a căzut” pe interceptări, fiind înregistrat de DIICOT pe când vorbea despre un transport ilegal de țigări din Marea Britanie, în valoare de aproximativ 400.000 lire, conform sursei citate.
Conform unor informații pe surse, rețeaua de contrabandă cu țigări de la Arad a funcționat ani de zile, beneficiind de protecție din partea unor polițiști din Arad dar și din cadrul forurilor superioare. O dovadă indirectă ar fi și aceea că perchezițiile de anvergură de la Arad au fost efectuate de polițiști din alte județe, fără implicarea celor din Arad care ar fi aflat de acțiune abia după demararea acesteia. O altă dovadă indirectă este și pontul primit de cei doi care s-au predat azi, care i-a ajutat să dispară cu ore bune înainte de demararea perchezițiilor. Aceleași surse care doresc să-și conserve anonimatul spun că predarea ar fi intervenit în urma unei negocieri cu anchetatorii care speră astfel să pună mâna pe probe indubitabile pentru a destructura complet rețeaua de contrabandă cu centrul în Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 10 =