[VIDEO] A fost prins hoțul care a terorizat Micălaca

Foto: Arhiva

Un tânăr de 23 de ani din județul Timiș a venit la Arad și într-o singură noapte a furat din mai multe firme din cartierul Micălaca. A fost prins pentru că a spart un geam și l-a trezit pe un arădean care a sunat la 112.
În această dimineață în jurul orei 03.30, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a fost alertat prin apel de urgență la 112 despre faptul că un bărbat a spart geamul unei societăți comerciale din cartierul Micălaca, a pătruns în interior, iar după câteva minute s-a urcat pe o bicicletă și a plecat într-o direcție necunoscută. Apelul a fost efectuat de către un cetățean care a fost trezit de sunetul provocat de geamul spart. Echipajul de jandarmerie a plecat imediat spre locul indicat, iar la câteva străzi distanță a identificat un bărbat care corespundea descrierii făcute de către martor. La vederea jandarmilor bărbatul a încercat să fugă, însă a fost imediat imobilizat.
În urma verificărilor efectuate, asupra tânărului de 23 de ani, domiciliat în comuna Comloșu Mare județul Timiș, a fost descoperită suma de 390 lei, o pereche de mănuși și o șurubelniță. Întrebat despre proveniența bunurilor, bărbatul le-a spus jandarmilor că suma de bani a sustras-o din trei societăți comerciale, indicându-le locațiile. De asemenea cu privire la bicicletă acesta a relatat că a furat-o din scara unui bloc din același cartier, iar șurubelnița dintr-un autoturism parcat pe care l-a găsit descuiat.
Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, conform prevederilor Codului Penal. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × one =