Simone Tempestini, primul în etapa a VII-a a Campionatului Național de Raliuri de la Sibiu

Sfârșitul săptămânii trecute, respectiv în zilele de 30 și 31 iulie, Sibiul a fost gazda unui raliu desfășurat pe macadam, contând pentru etapa a VII-a din Campionatul Național de Raliuri. Au fost mai multe probe speciale, însumând un total de 112,62 km, una dintre acestea desfășurându-se pe timp de noapte. Și piloți din afara granițelor tarii noastre au luat startul la acest raliu: Erkan Gural din Turcia, pe un Hyundai I20 R5, Stafano Marrini din Italia, pe un Mitsubishi Lancer Evo IX, însă cel care s-a impus și a câștigat Raliul Sibiului ediția 2021, a fost cvintuplul campion național de raliuri, Simone Tempestini, cu al său copilot Sergiu Sebastian Itu, pe o Skoda Fabia R5.
Pe locul secund s-a clasat eroul local Sebastian Barbu, copilot Bogdan Iancu, pe o Skoda Fabia Rally 2, locul 3 fiind ocupat de echipajul format din Adrian Teslovan/Vajk Imre Cseh, pe un Mitsubishi Lancer Evo X.
După conferința de presă, l-am felicitat pe Simone Tempestini pentru rezultatele obținute în acest an, atât în competițiile naționale, cât și în cele internaționale, spunându-i că mi-aș dori să-l revăd concurând la Arad. „Este unul dintre raliurile mele preferate, m-aș bucura și eu să revin la Arad”, a spus Simone Tempestini.
Campionul național al României a participat, cu o săptămână în urmă, la etapa de Campionat European de Raliuri care s-a desfășurat la Roma. Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Sebastian Itu a ocupat locul III la final de raliu, la categoria de vârstă sub 28 de ani.

Rafael P

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici