Ești un iubitor al spa-urilor? Iată 3 sugestii de investiții care vor transforma casa ta într-un templu al răsfățului

Majoritatea celor care fac parte din clasa muncitoare privesc concediul ca pe unica perioadă în care timpul le permite să se răsfețe la spa. Multe doamne și domnișoare care fac parte din toate păturile societății românești recunosc că sunt atât de ocupate, încât evită să meargă prea des, chiar și la salon.

Oamenii tind să uite că scopul unei locuințe nu mai este de mult timp, din fericire, pentru o mare parte dintre ei, doar acela de a oferi un acoperiș. Atât timp cât dispui de resursele financiare necesare, transformă-ți casa în cel mai iubit loc din lume, în acasă.

Află care sunt 3 obiecte în care să investești pentru a aduce în locuința ta atmosfera din cele mai exclusiviste saloane de îngrijire:

  • O cadă încăpătoare

Cele mai relaxante momente petrecute în singurătate sunt cele în care, după o săptămână anevoioasă, reușești să te răsfeți cu o baie fierbinte. Orice neplăcere legată de acest ritual trebuie îndepărtată, pentru ca tu să te bucuri pe deplin de fiecare clipă petrecută în compania gândurilor tale.

Lipsa de spațiu este una dintre aceste piedici care se poziționează între tine și relaxarea absolută. Investește într-o cadă spațioasă, care să-ți permită să-ți cufunzi tot trupul în apa fierbinte și parfumată, deodată. Dacă lungimile pereților din baia locuinței tale nu-ți permit atașarea unei căzi de dimensiuni potrivite, uită-te peste oferta de căzi de baie freestanding de la Sensodays.ro și schimbă puțin perspectiva! Avantajul acestora este că pot fi poziționate cum dorești, iar designul lor elegant va aduce un touch de rafinament întregii case.

  • Un difuzor de uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale au fost folosite din cele mai vechi timpuri în scopuri terapeutice. Făcând parte din multe planuri de medicină alternativă, acestea au început să-și recapete faima în ultimii zece ani și în societatea modernă.

Un difuzor de uleiuri esențiale va asigura cu siguranță că încăperea în care îl pui în funcțiune este parfumată. Mai mult decât atât, s-au observat numeroase efecte benefice asupra stării persoanelor care utilizează frecvent acest tip de terapie. Gama de uleiuri esențiale puse pe piață de distribuitorii români și străini este extrem de largă, așa că nu trebuie să te îngrijoreze o eventuală penurie în acest domeniu. Cel mai cunoscut exemplu de ulei utilizat în combaterea stresului, a insomniilor și a anxietății este cel de lavandă.

Investește în tine, investind într-un astfel de difuzor de aromaterapie, care să aducă clipe de liniște în căminul tău.

  • Un fotoliu al liniștii

Un alt accesoriu esențial unei case primitoare este un fotoliu destinat exclusiv activităților relaxante. Exercițiul mental pe care îl implică stabilirea acestui punct al păcii în casa ta este inimaginabil de sănătos. Evită cu orice preț să iei laptopul sau telefonul mobil cu tine atunci când te îndrepți spre colțul tău de liniște.

Lasă-te îmbrățișat de întreaga ta locuință după fiecare zi de muncă și încetează să te mai neglijezi. Starea ta de bine este mai importantă decât orice altă falsă prioritate. Vei observa că, pe măsură ce înaintezi în călătoria spre iubirea absolută de sine, întregul univers în care îți duci existența se va schimba în bine.

Sursa foto: unsplash.com

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici