Ce știu ei să facă: Bîlcea și Cionca se laudă cu investiția privată de la sensul giratoriu din Vladimirescu

Problema accesului în cartierul Via Carmina de le DN 7, în Vladimirescu, este veche. Până acum, deși s-au căutat soluții, acestea nu au fost aplicate, în mare parte și din cauza lipsei de reacție a administrației locale. Brusc, aceiași lideri care ar fi putut asigura cadrul pentru rezolvarea situației care generează blocaje de trafic, se laudă nu cu rezultatul muncii lor, ci cu o investiție de 500.000 euro a unui investitor privat. Deși nu au nimic în comun cu realizarea sensului giratoriu care se așteaptă să conducă la fluidizarea traficului, președintele liberal al CJA. Iustin Cionca și omni-prezentul deputat PNL Sergiu Bîlcea nu au pierdut ocazia să se fotografieze și să „omagieze” investiția din fonduri private.
„Am participat la predarea amplasamentului pentru sensul giratoriu de la Vladimirescu, care va rezolva una dintre marile probleme de trafic de la periferia Aradului. Sensul giratoriu este realizat de un investitor privat care investește 500 000 de euro pentru această amenajare și am încredere că în primăvara anului viitor va fi deja dat în folosință. Asta înseamnă că traficul de pe DN7 înspre cartierul Via Carmina se va devia înainte de intrarea în comuna Vladimirescu și asta va decongestiona această zonă extrem de circulată. Este o investiție așteptată nu doar de locuitorii din zonă, ci de toți cei care tranzitează județul Arad pe Valea Mureșului. Practic, acest sens giratoriu va deservi însă nu doar populația din Via Carmina, ci și doi mari investitori care urmează să își deschidă aici afacerile. Tot în această zonă, lucrările pe Arad – Șiria avansează, vom avea primul strat de asfalt până la Șiria în această toamnă. Centura de sud, unul dintre cele mai mari proiecte ale CJA va ajuta de asemenea la fluidizarea traficului inclusiv în zona Vladimirescu”, a declarat Iustin Cionca.
„Mă bucur că mediul privat participă la amenajarea traficului în zonă. Dezvoltarea are prețul ei, legat de trafic aglomerat, trebuie să găsim soluții pentru noile condiții, pentru cei care locuiesc în Vladimirescu și lucrează în Arad. Sper că la pasajul început și abandonat se va lucra de anul viitor, după ce administrația locală din Arad va expropria terenurile necesare”, a declarat Sergiu Bîlcea.
Nici unul dintre cei doi reprezentanți PNL nu a explicat de ce a fost nevoie de atâta timp pentru realizarea sensului giratoriu și, mai ales, pentru rezolvarea altor probleme din zonă, cum ar fi și finalizarea pasajului peste calea ferată, toate fiind promisiuni vechi de campanie electorală, uitate apoi după alegeri. Mai ales că la conducere la nivel local și județean, iar de doi ani și la guvernare sunt colegii lor de partid.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 9 =