VEZI AICI unde este obligatoriu de mâine să purtăm mască

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a adoptat Hotărârea nr. 141/15.09.2021, prin care se instituie începând cu data de 16.09.2021 obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise din Județul Arad de genul piețelor, târgurilor, bâlciurilor, talciocurilor, spațiilor comerciale, stațiilor pentru transportul în comun, fără a se limita la acestea, precum și în alte zone cu potențial de aglomerare și unde nu se organizează controlul epidemiologic la accesul în perimetru. Se instituie începând cu data de 16.09.2021 obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul unităților de învățământ din Județul Arad, pentru persoanele care staționează în acest perimetru.
Comitetele locale pentru situații de urgență din unitățile administrativ-teritoriale din Județul Arad au obligația identificării spațiilor publice deschise unde se impune purtarea măștii de protecție și informării populației prin toate mijloacele avute la dispoziție, prin mijloacele mass-media, prin afișare fizică în locurile respective, precum și pe internet (pagini web ale primăriilor, conturi oficiale pe rețelele de socializare).
În conformitate cu Ordinul comun 699/67/2021, este obligatorie (în vigoare) purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă (excepțiile sunt regăsite în Ordinul comun 874/81/2020) și în spațiile comerciale.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + twelve =