Guvernul stă să cadă, premierul lansează la Arad programul de guvernare „Ș-așa beu oamenii buni”

Guvernul Cîțu este grav amenințat de moțiunea de cenzură depusă de USR-Plus și AUR. Cu toate că guvernarea atârnă de un fir tot mai subțire, premierul Florin Cîțu nu pare să aibă probleme. Aflat în vizită la Arad, pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează pentru șefia PNL în fața liberalilor arădeni, Florin Cîțu a vizitat Târgul Agromalim. Cu această ocazie, el a fost invitat la o gustare bine udată cu palincă. Florin Cîțu a ciocnit de mai multe ori cu Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad și cu alte persoane, ceea ce a făcut ca un spectator din audiență să spună cu voce joasă: „Țara arde și ăștia își lansează programul de guvernare Ș-așa beu oamenii buni”, făcând aluzie pe de o parte la antecedentele bahice ale lui Cîțu dar și la cunoscuta melodie maramureșeană.


Europarlamentarul Gheorghe Falcă, cel care nu cu mult timp în urmă s-a pozat cu Ludovic Orban, l-a trădat pe acesta și a băut cu Florin Cîțu. Cu toate acestea, premierul nu poate fi sigur de toate voturile arădenilor la congresul PNL, pentru că la vizita de azi nu au fost văzuți liberalii din organizația arădeană care sunt apropiați de Ludovic Orban.
Alături de (încă) premier s-au aflat și alte cadre de nădejde ale PNL, „maestru de ceremonii” fiind europarlamentarul Rareș Bogdan.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici