18 străzi din Lipova, reabilitate prin programul PNDL

Primăria Orașului Lipova, prin echipa Pera – Lăpădat – Jichici a semnat contractul de lucrări pentru proiectul care va asigura reabilitarea a 18 străzi din orașul Lipova, urmând ca lucrările să fie demarate în cel mai scurt timp.
În urma licitației, proiectul va fi realizat de o asociere de patru firme, al cărei lider este firma SC Work Intelligence SRL și având ca asociați firmele SC Agro Mineral RWS SRL, SC Cavadini Construct SRL și SC M.G.M. Design SRL.
Valoarea acestuia este de 8.424.349,78 lei și va asigura conform obiectului contractului, proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitarea a infrastructurii rutiere pe 18 străzi din Orașul Lipova. Durata de realizare, conform contratului de lucrări este următoarea: primele 3 luni de zile de la data semnării vor fi alocate pentru elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de execuție și a documentațiilor pentru obținerea avizelor și acordurilor și durata de execuție propriu-zisă a lucrărilor este prevăzută pentru 12 luni.
Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, în cadrul PNDL 2017-2020 (Programul Național pentru Dezvoltare Locală), proiectul „Reabilitarea infrastructurii rutiere” pe str. General Petrescu, str. Cuza Vodă, str. V. Alecsandri, str. 1 Decembrie, str. Mețianu, str. M. Viteazul, str. Viilor, str. Mureș, str. M. Eminescu, str. Sarmisegetuza, str. Înv. I. Tuducescu, Calea Timișorii, str. A. Vânătu, str. Sgt. E. Chiriță, str. Zorilor, str. Lugojului și str. E. Murgu este unul complex, cu cel mai mare număr de străzi prevăzute dintre toate proiectele realizate pentru acest gen de lucrări, cuprinzând ultimul pachet de străzi din orașul Lipova, în număr de 18, care necesită o reabilitare a infrastructurii.
În urma realizării lucrărilor prevăzute, cele 18 străzi incluse vor primi o imagine cu totul nouă și se vor asigura cele mai bune condiții pentru circulația rutieră și pietonală.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici