Ludovic Orban, lovitură sub centură pentru Falcă direct la Arad: liberalii îl vor pe el, nu pe Cîțu

Deși Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad votează personal moțiunea Cîțu, fiind vicepreședinte în echipa actualului premier la alegerile din PNL, a condus întâlnirea lui Ludovic Orban cu membrii PNL.

Situația din PNL este explozivă. Virgil Guran a arătat la Arad că sunt parlamentari PNL care nu-și vorbesc, sunt liberali care nu-și vorbesc de frică ca să nu-i vadă vreun președinte de organizație care este din echipa Cîțu, făcând aluzie indirect și la Gheorghe Falcă.

Ludovic Orban a declarat la Arad că oamenii îl vor președinte al PNL și refacerea coaliției de guvernare, iar pe locul doi, guvern PNL. Orban a spus că dacă intră la guvernare cu PSD, social democrații le vor da o lovitură directă. „Am rămas singurul care a votat împotriva USL. 90% dintre colegii mei nu au agreat această opțiune”, a declarat Ludovic Orban. La Arad, președintele PNL spune că o treime dintre votanții PNL au fost atunci pierduți, dar a fost opțiunea președinților de filiale din România, care au candidat pentru anumite funcții. Orban preferă USR ca partener de guvernare, decât în opoziție. „Îți trage niște pumni de te trag cu cracii în sus”, a spus Orban. El l-a criticat indirect pe Cîțu, care a dat afară miniștri USR, dar și liberali. Ludovic Orban a spus că grupurile parlamentare sunt divizate și acest lucru se întâmplă și datorită actualei guvernări. Președintele PNL a arătat că liberalii au de ales între un om care a provocat criza și un om care este un bun candidat la alegerile prezidențiale, chiar dacă nu ar candida.

Ludovic Orban a arătat că nu este sprijinit din exterior, ci doar din interior.

UPDATE: Orban a arătat că Iohanis l-a trădat. Deși l-a susținut pe Iohanis, acesta a susținut-o pe Alina Gorghiu ca președinte PNL, deși acesta nu a avut performanțele dorite. „Se face campanie împotriva mea că nu voi fi desemnat prim-ministru”, a arătat Orban. El spune că ceea ce trăiește în ultimele luni, nu a trăit în ultimii 30 de ani.

 

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici