Accident mortal la Călugăreni: un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp din marginea drumului

Un tragic accident rutier s-a produs în această dimineață pe raza satului Călugăreni. Un autoturism a lovit un stâlp, s-a răsturnat iar conducătorul auto a murit.
„În această dimineață în jurul orei 05.30, echipajul SMURD TIM si echipajul descarcerare au intervenit la ieșire din Călugăreni către Bodrog la un accident rutier. La sosirea echipajelor de intervenție, au găsit un autoturism răsturnat. În mașină era o victimă, bărbat, încarcerată și decedată”, a declarat lt. col. George Pleșca de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Poliția arădeană cercetează toate împrejurările în care s-a produs accidentul.
„În această dimineață în jurul orei 5, a avut loc un accident rutier pe D.J.682. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 31 de ani, din localitatea Zădăreni, a condus un autoturism din direcția Zădăreni spre Felnac iar în localitatea Calugăreni a intrat în coliziune cu un stâlp de beton după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului, acesta fiind singur în autoturism. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea accidentului”, a anunțat Poliția arădeană.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici