Grele vremuri pentru familia Bibarț: Călin, marginalizat în Primărie, Cristina, final la Zona liberă

Foto: FB

Pentru familia primarului Călin Bibarț vin vremuri dificile. Călin Bibarț, care se pregătește să sărbătorească un an în fruntea Primăriei, este tot mai marginalizat de propriul partid. Pentru PNL Arad, „Bibi” practic nu mai există: de problemele din municipiu pare că se ocupă deputatul Sergiu Bîlcea, cel care se lansase anul trecut în cursa pentru fotoliul de primar dar a fost înlocuit peste noapte de Bibarț. Ultimul exemplu este chiar conferința de presă PNL Arad, în care Bîlcea, nu Bibarț oferea detalii despre subvențiile de la CET, despre Mureșel etc. Tot Bîlcea a oferit în urmă cu puțin timp detalii despre un parc din Micălaca, cu care Bibarț s-a lăudat că-l face în campania electorală de anul trecut.
Nici soția primarului, Cristina Bibarț, nu o duce mai bine. Mandatul de 15 ani în fruntea Zonei Libere Arad-Curtici i-a expirat și nu a mai fost înnoit de conducerea Consiliului Județean Arad. Fosta directoare a intrat în conflict deschis cu conducerea forului tutelar atunci când a fost anunțat noul consiliu de administrație al Zonei Libere, contestat de Cristina Bibarț. Aceasta a apelat chiar la instanță pentru a-și apăra punctul de vedere. Rămâne de văzut cum se va finaliza conflictul.
Neînțelegerile dintre familia Bibarț și conducerea PNL Arad devin tot mai evidente. Și asta, deși se vorbea în mediile apropiate politicii arădene că postura de nași ai celebrului Florian Coldea, fost șef al SRI și un personaj încă extrem de influent, ar fi trebuit să-i ferească pe Călin Bibarț și pe soția sa de asemenea emoții.
Alt motiv de disensiuni: Călin Bibarț și-a anunțat susținerea pentru Ludovic Orban pentru conducerea PNL, în timp de președintele organizației arădene, Gheorghe Falcă, președintele CJA, Iustin Cionca și deputatul Sergiu Bîlcea, „primarul din umbră” merg pe mâna lui Florin Cîțu.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici