Cristina Bălan cântă senzaţional hitul care a obsedat o lume întreagă, Issues

Cristina Bălan reuşeste la fiecare performance live să ne trezească emoţii nemărginite. Şi de această dată, în cadrul proiectului ULive Session, Cristina ne surprinde plăcut cu o interpretare fără cusur a hitului „Issues”, lansat de Julia Michaels. Acompaniată de pian, vocea caldă şi sinceră a Cristinei Bălan dă o valenţă şi mai sensibilă piesei. Coverul pentru piesa „Issues” face parte din cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergură proiect live din România. Video-ul a fost filmat într-una dintre cele mai cool locaţii din Bucureşti, Qreator, iar din echipa de producţie au făcut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mîndroc (post-producţie video şi audio), Five’s (sunet). „Issues” nu este singura surpriză live pregătită de Cristina. Artista va continua să ne demonstreze că are o voce camelonică în următoarele versiuni live, ce vor fi lansate pe canalul de YouTube al Universal Music România.
ULive Session a început în 2017 cu versiuni live ale unor hituri de la Alina Eremia, Lora, AMI, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Ligia, Giulia, Ioana Ignat, Peter Pop, iar anul acesta continuă cu alte 15 momente muzicale – piese proprii, cover-uri şi interpretări acustice, totul ambalat într-un concept video alb-negru, curajos şi incitant.
Cristina Bălan, Vocea României – sezonul 5, a lansat în partea a doua a anului 2017 single-ul şi videoclipul „Sertar cu amintiri”. Prima apariţie pe scenă a avut-o în 1999, când a format trupa Impact, iar din 2015, Cristina Bălan are o formulă nouă de scenă şi cântă live alături de band-ul ei.
Universal Music este singurul label major prezent în industria muzicală românească. Universal Music România şi-a câştigat poziţia de lider de piaţă încă de la înfiinţare, în 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare. Pe lângă activităţile sale clasice de casă de discuri, de producţie, distribuţie şi promovare de conţinut muzical, Universal Music România este şi o companie de marketing, implicată constant în dezvoltarea de strategie de brand, bazată pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice.
Parte a Universal Music România, MediaPro Music a fost înfiinţată acum 20 ani şi deţine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese şi un portofoliu de peste 50 de artişti locali precum Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Ştefan Bănică, Cristina Bălan, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artişti de top, albume de succes şi premii muzicale, sute de hituri şi concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezenţe din industria muzicală locală.Cristina Bălan cântă senzaţional hitul care a obsedat o lume întreagă, Issues:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici