Arsenie Boca are plângere penală la Haţeg

Foto: Arhiva

Daniel Gheorghe, arădeanul care deţine marca Arsenie Boca a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg, după ce a fost la Mănăstirea Prislop.
Gheorghe Daniel a fost la Mănăstirea Prislop pentru a se convinge că marca sa este protejată şi nu se mai vând produse cu Arsenie Boca. „Aşa că, ajuns la Prislop, în interiorul mănăstirii, legea “pălea” în faţa câştigului iminent şi ilicit obţinut din comercializarea produselor contrafăcute”, a declarat Gheorghe Daniel. El spune că a cerut ajutorul poliţiştilor pentru a-şi proteja marca. „Agentul de ordine publică prezent în incinta mănăstirii, nu numai că nu a constatat cele reclamate, ci în nenumărate rânduri, m-a mustrat, transmiţându-mi că nu am nici un drept să fac această sesizare. Una peste alta, proceduri încălcate, abuzuri fără limită şi un statut al poliţistului necunoscut la toate nivelurile Poliţiei Haţeg, toate constituiau premisele reale ale unei complicităţi la infracţiunea prevăzută de art. 90 alin. 1 lit. B din legea 84/ 1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice”, spune Gheorghe Daniel. Vineri, 24 mai, s-a reîntors la Mănăstirea Prislop. „Chiar şi aşa, în data de 24 mai m-am prezentat din nou la Prislop, deţinând date concrete că în continuare, cu complicitatea vădită a poliţiei hunedorene, în mănăstire şi pe tarabele aflate în preajmă, se deţin în vederea comercializării obiecte contrafăcute”, spune deţinătorul mărcii Arsenie Boca. A cerut intervenţia Poliţiei şi poliţistul care a venit i-a reproşat că nu a fost o situaţie urgentă, nu a întocmit un proces verbal constatator şi nici nu a ridicat respectivele probe.
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg a fost depusă plângerea penală cu nr.18/II/2 din 24 mai 2018, de către Daniel Gheorghe. Acesta i-a acuzat pe poliţiştii din Haţeg de abuz în serviciu.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici