Marea rivalitate a vestului face victime: doi suporteri ai Bătrânei Doamne au murit în tragicul accident de pe podul Micălăcii

Cei patru tineri erau suporteri ai UTA. În această seară, la Sala Polivalentă a avut loc o repetiție a coregrafiei pentru meciul cu ASU Poli. Cei patru tineri au participat la repetiție și au plecat de la Sala Polivalentă, apoi au plecat cu BMW-ul spre Micălaca, dar s-au întors spre oraș. „Un tânăr de 24 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Radnei, înspre Podgoria, iar pe pasajul rutier Micalaca a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă, rupând parapetul de metal al pasajului, plonjând apoi de la aproximativ nouă metri înălțime”, a declarat agent șef adjunct de poliție, Claudia Iuga. În urma impactului au decedat conducătorul autoturismului și un tânăr de 21 de ani, fiind rănit grav un alt tânăr de 28 de ani și rănit ușor unul de 24 de ani. Practic, spun cei ce au ajuns la scurt timp la fața locului, BMW-ul condus de Bogdan Mihoc a rupt parapetul, stâlpii metalici și apoi a căzut în gol.
Clubul UTA a reacționat în scurt timp. „Familia roș-albă a fost lovită în această seară de vestea unui tragic accident auto în care au fost implicați patru suporteri, dintre care doi și-au pierdut viața. Au plecat dintre noi Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi, iar ceilalți doi sunt răniți. Clubul transmite sincere condoleanțe familiilor celor doi și se roagă pentru sănătatea celorlalți. Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, a fost anunțul postat pe site-ul Clubului UTA.
Celălalt suporter care a murit în accident a fost Bogdan Moisi, iar Claudiu Teacă și Daniel Ananei sunt răniți. Ei au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, iar medicii arădeni spun că, Claudiu Teacă se află în stare gravă.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici