NICO lansează single-ul “Vară pentru amândoi”

După „Amintirile nu mor”, o piesă de suflet care încă se află în topurile muzicale de specialitate din România, NICO este pregătită de vară cu un îndemn cât se poate de sincer: să ne ținem de mână mai mult, să ne iubim și să avem o vară pentru amâdoi!
Laurențiu Matei și Ovidiu Iordache au semnat muzica și textul pentru noua piesă a artistei, care spune că s-a îndrăgostit încă de la prima audiție de ritmul pop-latino și că nu a simțit nici o clipă nevoia să modifice în vreun fel linia melodică. „Mi s-a părut piesa perfectă pentru vara aceasta, iar mesajul este unul romantic pentru că se vorbește despre bucuria unui cuplu de a trăi experiențe de neuitat, oricând, fie că este vară sau nu”, a declarat Nico.
NICO a mărturisit că a pregătit și o variantă în limba spaniolă pentru piesa „Vară pentru amândoi”, pentru că pur și simplu este îndrăgostită de muzicalitatea și vibe-ul acestei limbi, care se potrivește perfect cu ritmurile latino ale piesei. Videoclipul este semnat de Silviu Mândroc și a fost filmat la clubul Laguna din Ploiești, într-o zi frumoasă de vară cu tot soarele pe cer, pentru a reda cu adevărat atmosfera unei petreceri latino caliente.
NICO, “Vară pentru amândoi”:

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici