La doar 24 de ore de la “Lose You To Love Me”, Selena Gomez ne arată şi latura sa puternică și lansează piesa “Look At Her Now”

La doar o zi distanță de lansarea celui mai emoționant single al acestui sezon, Selena Gomez ține să le ofere fanilor pachetul complet prin aducerea în prim-plan a unei piese surpriză, „Look At Her Now”, o veritabilă demonstrație de forță, ce marchează evoluția personală și încrederea în sine ale superstarului.
„Look At Her Now” este o piesă despre puterea curajului și a perseverenței, scrisă în colaborare cu Julia Michaels, Justin Tranter și Ian Kirkpatrick („Bad Liar”). „Am simțit că trebuie să lansez aceste piese, una după cealaltă, pentru a spune integral o poveste despre cum un om se poate ridica, indiferent de provocările pe care viața i le aduce. Trebuie să pui capăt vocilor care te perturbă și să trăiești după propriile legi”, a declarat Selena Gomez.
Piesa „Look At Her Now” este însoțită de un videoclip ce pune accentul pe o coregrafie fermă, clip regizat de către Sophie Miller. Şi acest clip, precum și precedentul – „Lose You To Love Me”, este filmat în întregime cu un iPhone 11 Pro.

Piesa „Lose To Love Me” – compusă în colaborare cu Julia Michaels, Justin Tranter, Mattias Larsson și Robin Fredriksson – a fost lansată ieri. Împreună cu materialul „Look At Her Now”, Selena Gomez le oferă fanilor șansa de a înțelege și pătrunde în universul trăirilor artistei lor preferate.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici