Laola și Arkanian lansează „Ce vrea ea”

Laola colaborează pentru prima oară cu Arkanian și lansează „Ce vrea ea” un single fresh, cu multă atitudine şi cu un videoclip inspirat din poveștile de dragoste. O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, piesa este compusă de către cei doi artiști și produsă de Răzvan Matache. „Ce vrea ea” este însoțită de un videoclip în regia lui Ciolpan, care prin decorul în stil neoclasic cu influențe romane completează povestea muzicală, parcă desprinsă din filmele romantice. Protagoniștii clipului sunt cei doi artiști Golden Boy Society, Laola și Arkanian, care joacă rolul unui cuplu captiv într-un triunghi amoros.
„Inspirația pentru «Ce vrea ea» mi-a venit subit, într-o noapte, într-o perioadă în care trăiam povestea piesei. A doua zi am venit la studio și i-am arătat lui Răzvan ideea, i-a plăcut foarte mult, iar câteva zile mai târziu aveam deja un demo. Simțeam totuși că ar aduce un plus dacă aș colabora cu unul dintre colegii mei din studioul Golden Boy, care mi-au devenit o a doua familie din momentul în care i-am trecut pragul, lucru care a fost posibil cu ajutorul managerului meu, Mădălin Moșoiu, cel care a crezut în potențialul meu și mi-a dat șansa să lucrez alături de profesioniști precum Alex Velea. În final, ne-am gândit că cel mai potrivit ar fi Arki, cum îi spunem noi. L-a inspirat instant, a scris pe loc și a înregistrat, iar rezultatul este acesta. La filmări a fost foarte interesant pentru că am fost nevoiți să stăm nemișcati aproape 12 ore, dar îmi place foarte mult cum a ieșit”, povestește Laola.
„A fost o experiență super blană! Cu Laola mă știam și eram buni prieteni de dinainte, așa că, în momentul în care au venit Matache (producătorul piesei) cu Laola și mi-au propus să colaborăm, a fost un «da» instant. Piesa mi s-a părut mega fresh, mi-a placut mult mesajul și tot ce a avut Laola în cap când a compus-o, așa că writing process-ul a fos super lejer, a venit totul de la sine”, adaugă Arkanian.
Laola (Laura Bălan) a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Keed (pentru „Geaca ta”), Super Ed (pentru „Prietenii mei”) și Criss Blaziny (pentru „Fac Youbire”). A lansat primul său single în 2017, „Cum o dai”, alături de Aspy. Până în prezent, Laola a compus alături de alți songwritteri piesele unora dintre cei mai de succes artiști români.
Arkanian a început să cânte rap și hip hop din 1999. De-a lungul timpului, rapperul a colaborat cu artiști precum Lino Golden, Criss Blaziny, Keed, Alex Velea și multi alții. În urmă cu o lună, a lansat împreună cu BlvckMatias „Abracadabra”, iar în urmă cu câteva zile a lansat alături de Golden Gang „Bravo 9” și „Ice, ice, baby”.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici