Știai că ai dreptul să primești o mașină de înlocuire, dacă autoturismul tău are de suferit în urma unui accident?

FOTO: Arhiva

Din decembrie 2016, în urma modificărilor aduse legii RCA, șoferii păgubiți în accidente rutiere beneficiază gratuit de mașină de înlocuire pe toată durata reparațiilor. Pentru a facilita procesul prin care șoferii își pot exercita acest drept, Autonom le oferă o mașină similară cu cea avariată, fără restricții în ceea ce privește numărul de kilometri pe teritoriul României, fără taxe și costuri de depozit, valoarea închirierii fiind decontată direct cu asiguratorul șoferului vinovat de producerea accidentului.

Cum poți beneficia de autovehicul de înlocuire?

Toate persoanele păgubite într-un accident auto pot beneficia de acest serviciu oferit de Autonom, cel mai important jucător independent de pe piețele de leasing operațional și rent-a-car din România.

În cazul unui accident, șoferul trebuie să urmeze câțiva pași simpli pentru a intra în posesia unui vehicul de schimb:
Să deschidă dosar de daună la asiguratorul vinovatului;
Să obțină nota de constatare în baza căreia va merge în service pentru obținerea devizului de reparație;
Pe baza notei de constatare se calculează numărul de zile de care va beneficia pentru mașina de înlocuire. Pentru patru ore de manoperă se va acorda o zi de închiriere pentru o mașină dintr-o clasă similară cu autoturismul avariat.
În cele din urmă, șoferul va lua legătura cu compania de închirieri auto pentru a prelua autovehiculul de înlocuire în momentul în care mașina întră în service.

Mai multe detalii despre modul în care șoferii pot beneficia gratuit de mașină de înlocuire de la Autonom pot fi găsite pe website-ul www.autoinlocuire.ro.

Dacă sunteți din Arad și aveți nevoie de auto de înlocuire puteți trimite o solicitare către Autonom la adresa: arad@autonom.ro, puteți suna direct la: +(4)0751 016 444 sau ne puteți vizita la sediul nostru din: Calea Radnei nr. 115.

De asemenea, compania pune la dispoziție o linie telefonică deschisă 24/7 de asistență rutieră șoferilor prin care pot beneficia de consiliere, servicii de tractare și platformă sau mașină de înlocuire.
Rețineți : 021 9111 pentru a beneficia de toate serviciile de mai sus sau adresa de e-mail: autoinlocuire@autonom.ro

Despre Autonom

Autonom este un furnizor integrat de soluții de mobilitate și pune la dispoziția clienților lor servicii variate de transport și închirieri auto prin intermediul celei mai extinse rețele de mobilitate din Romania, prezentă și în Ungaria și Serbia, prin peste 40 de agenții în mai mult de 30 de orașe.

De-a lungul anilor, pe măsură ce nevoile clienților au evoluat, și serviciile grupului Autonom s-au diversificat. În prezent, Autonom furnizează următoarele servicii: închirieri auto, leasing operațional, închirieri echipamente, transferuri cu șofer, asistență rutieră, managementul flotei și vânzări de mașini rulate.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici