blackbear a lansat single-ul “Queen of Broken Hearts”

După ce a cucerit topurile muzicale și inimile tuturor cu hitul “hot girl bummer”, blackbear a revenit cu single-ul “Queen Of Broken Hearts”.
Compusă de către blackbear, piesa “Queen Of Broken Hearts” va fi inclusă pe următorul album – “everything means nothing”, care va fi lansat la sfârșitul verii.
De pe același album vor mai face parte și hiturile “hot girl bummer” și “Me & Ur Ghost”, dar și alte piese pe care rapper-ul american le-a compus în ultima perioadă. “hot girl bummer” a ajuns pe locul al doilea în Top 40 radio, pe locul 11 în Billboard Hot 100 și a depășit 1 miliard de ascultări.
“queen of broken hearts” este o piesă care vede Social Media ca un rău, o adicție și care caută mereu nevoie de validare. Pe lângă comparația cu rețelele de socializare, piesa vorbește și despre bagajul și obiceiurile rele pe care le aduci într-o nouă relație.
blackbear este un muzician originar din SUA. El a lansat până în prezent cinci albume, șase EP-uri și două albume în colaborare. Matthew Tyler Musto face parte și din grupul Mansionz, alături de Mike Posner.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici