Mașină căzută în Canalul Morilor între Olari și Sintea Mare, două victime

Foto: Arhiva

Un autoturism a căzut în apa Canalului Morilor, între localitățile Sintea Mare și Olari, cu puțin timp în urmă. La fața locului s-au deplasat forțe de intervenție de la Grupul Intervenție Chișineu Criș, un echipaj de la Descarcerarea grea, un echipaj SMURD, unul al Serviciului Județean de Ambulanță Chișineu Criș și un echipaj de căutare-salvare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. „În autoturism sunt două persoane, bărbați, inconștienți. Cele 2 victime, bărbați, de 70 și 74 de ani, sunt extrase din autoturism, sunt inconștiente, fără semne vitale, au fost predate echipajelor medicale prezente la locul accidentului”, a declarat maior George Pleșca de la ISU Arad.

UPDATE: Din păcate, eforturile făcute pentru resuscitarea celor doi bărbați nu au avut succes. S-a declarat decesul victimelor.

UPDATE 1: „Din primele cercetări la fața locului, s-au constatat următoarele: astăzi, în jurul orei 10:25, un arădean de 74 de ani a condus un autoturism pe D.J. 791, dinspre Olari înspre Sintea Mică, iar la km 19+750 m, într-o curbă ușoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se într-un canal colector de apă (canalul Morilor). În urma evenimentului, conducătorul auto și un pasager de 71 de ani, au decedat. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat agent de poliție Claudia Iuga de la Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + twelve =