[VIDEO] Bucurie fără margini: Aradul a sărbătorit în stradă promovarea, fără mască, fără distanțare dar cu mult entuziasm

Așteptarea de 12 ani a luat sfârșit: după mai bine de un deceniu și două tentative eșuate la baraj, UTA a ajuns din nou acolo unde îi este locul, în prima ligă de fotbal a României. După o primă parte excelentă a campionatului dar și după câteva bâlbe după reluare, astăzi chinul a luat sfârșit: egalul (1-1) din meciul din deplasare cu FC Argeș, coroborat cu jocul rezultatelor celorlalte competitoare a consfințit promovarea directă atât pentru UTA cât și pentru piteșteni.
Mii de arădeni au ieșit în centrul Aradului pentru a-și manifesta entuziasmul. Au fost uitate și măștile și distanțarea socială pentru că tot ce a contat a fost imensa bucurie de a revedea Bătrâna Doamnă la masa celor mari din fotbalul românesc. Traficul prin centrul Aradului a fost bulversat dar nimeni nu s-a supărat că a avut nevoie de multe minute pentru a parccurge câteva sute de metri: UTA a promovat direct și din toamnă va evolua, probabil, și pe un stadion nou.
Rămâne de văzut dacă bucuria din seara aceasta nu va avea ecouri nedorite din punct de vedere sanitar, dar asta se va putea constata abia peste vreo două săptămâni.


Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici