Percheziții la locuințele tâlharilor din Pecica

Foto: Arhiva

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au desfășurat în această dimineață șase percheziții domiciliare pe raza orașului Pecica, la persoane bănuite de tâlhărie calificată. Din cercetări reiese că la data de 29/30 iulie 2020, persoane mascate au pătruns într-un imobil de pe raza localității Pecica, unde prin violență, au imobilizat o femeie de 78 de ani, furând mai multe bunuri.
În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri (scule, drujbe, mașini de găurit, fierăstraie pendulare etc.) susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni, precum și cantitatea de 2980 de petarde, deținute fără drept.
Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, unde urmează a fi audiați și luate măsuri legale, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor orașului Pecica și al luptătorilor S.A.S.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − nineteen =