Dragoș Moldovan lansează piesa și videoclipul „Am să îți spun din nou”

Dragoș Moldovan lansează single-ul „Am să îți spun din nou”, o melodie pe care a compus-o în întregime. Cu acorduri rock, așa cum ne-a obișnuit și cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, Dragoș revine cu o melodie alternativă care atrage atenția și printr-o linie melancolică.
Încă de la începutul anului trecut, Dragoș Moldovan și-a surprins fanii cu piese ca „Cândva, undeva” sau „Tăcerea”, pe care le-a lansat la scurt timp după terminarea emisiunii. La fel ca la primele două și cea de-a treia, „Pătura de vise”, a fost compusă, scrisă și produsă în totalitate de artist. Este cazul și noului single, „Am să îți spun din nou”, piesă realizată cap-coadă de către artist.
Ascultă aici piesa: https://DragosMoldovan.lnk.to/AmSaItiSpunDinNouPR
Pentru noul single, Dragoș Moldovan a filmat și un videoclip în care apare alături de trupa sa, într-un decor care ne amintește de concertele live, care ne lipsesc profund în această perioadă.

Dragoș Moldovan s-a făcut cunoscut publicului larg după ce a întors toate cele patru scaune la blind-urile concursului „Vocea României”, cu piesa „Feeling Good”, dar el face parte din lumea muzicală de mic. Originar din Timișoara, acesta a studiat Liceul de Muzică, iar în acest moment este student la Facultatea de Muzică. În urmă cu 10 ani, Dragoș a devenit solist al trupei Pandora, care abordează stilul hard’n’heavy și alături de trupă, acesta a participat la numeroase festivaluri din țară, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul țării. Pe lângă muzică, Dragoș mai are o pasiune – dresajul câinilor.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici