Dj Lucian (Lucian Mitrache):”Iubirea este concertul a milioane de inimi care cântă în aceeași armonie”

Dj Lucian(Lucian Mitrache), este un artist talentat, romantic, sufletist și plin de energie pozitivă, care face muzică din suflet pentru suflet. Lucian face parte din proiectul muzical internațional Dj Lucian &Geo, alături de Geo (George Naiță). Cei doi artiști au reușit în premieră pentru țara noastră să colaboreze cu artiști de renume din industria EDM precum celebrii DJS FROM MARS cunoscuți ca și „regii mashup-urilor” și care au colaborat cu legendarul David Guetta, Wolfpack, artiști care se află în DJ Mag Top 100 DJs sau AMBERNA, o Dj-ită foarte populară în ASIA. Pe lângă faptul că este un artist talentat, Lucian este un om cu o mentalitate pozitivă, care scrie multe lucruri interesante și dă sfaturi foarte bune cititorilor săi, dar si celor care îl urmăresc pe Facebook. În “Luna Iubirii”, Lucian ne-a acordat un interviu foarte interesant despre dragoste și romantism.
Ce preferi Valentine ’s Day sau Dragobetele? Ce înseamnă pentru tine această zi?
– Prefer să le sărbătoresc pe amândouă. Cineva s-a gândit că iubirea merită o zi specială, o zi în care îndrăgostiții să-și spună cele mai frumoase declarații de dragoste și să-și facă cele mai speciale cadouri, dar aș vrea ca nu doar Ziua Îndrăgostiților să fie o sărbătoare a dragostei noastre, mi-aș dori ca fiecare zi să fie plină de iubire. Viața fără iubire nu are nicio valoare. Iubirea este apa vieții. Bea-o cu inima și cu sufletul! Iubirea este concertul a milioane de inimi care cântă în aceeași armonie.
– Banii pot cumpăra iubirea și fericirea? Crezi ca mai exista iubirea adevărată în zilele noastre?
– Banii nu pot cumpăra iubirea, respectul oamenilor, un suflet curat și prieteni adevărați…Degeaba ești plin de bani, dacă ea te iubește pentru cadourile și vacanțele scumpe din fiecare lună, dacă lumea te caută și te apreciază doar pentru că le faci cinste sau au nevoie de tine și de relațiile tale ca să-și rezolve problemele. Și dacă ajungem să credem că banii sunt capabili să ne facă fericiți, de fapt ne îndepărtăm de posibilitatea de a fi fericiți fără ei. Din punctul meu de vedere atâta timp cât ești sănătos, gândești pozitiv, faci totul din suflet și ești dornic să-ți depășești propriile limite, orice este posibil. Banii poate îți fac viața mai ușoară, dar nu aduc fericirea și iubirea… Bărbați, iubiți femeile iubitoare. Femeile care ar merge cu voi oriunde. Care nu vă lasă la greu și luptă pentru voi. Femeile sincere, care nu stau alături doar pentru bani. Femeile demne care știu să iubească. Nu le lăsați să plece. Astăzi, oamenii sunt mai preocupați de cariere, de partea materială a vieții, dragostea a rămas undeva uitată. Cele mai multe căsătorii au la bază motive mult mai importante decât acest sentiment. Iubirea îți dă un sentiment de pace, chiar și libertatea de a fi tu însuți, în toate expresiile tale. Nu te opune naturii. Prinde-te în dansul existenței și primește muzica Iubirii în inima ta.
– Dacă ar fi să dedici persoanei de lângă tine sau tuturor îndrăgostiților un cântec de dragoste, care ar fi acela?
– Sunt foarte multe cântece superbe, care eu consider că sunt hrana spirituală pentru suflet și sunt pline de mult romantism, dar am ales doar trei Richard Marx- Right Here Waiting,OneRepublic vs. Alesso-If I Lose Myself și Righteous Brothers-Unchained Melody. Eu consider că dragostea și muzica sunt cele două aripi ale sufletului!
– Cum ar trebui să arate persoana iubită, ideală pentru tine? Acea femeie adevărată de care zici tu?
– Nu există un anume tip de femeie ideală pentru mine. Contează să fie sinceră, iubitoare, sufletistă. Femeia adevărată zâmbește tuturor și iubește doar pe unicul ei, pe sufletul ei pereche, este demnă și nu își pătează reputația prin compromisuri ieftine… Femeia adevărată te apreciază pentru sufletul tău, pentru caracterul tău, pentru iubirea oferită cu multă sinceritate și e alături de tine la bine, dar și în momentele grele. Bărbatul trebuie să fie în gândurile, în inima, în sufletul femeii, iar sub pantoful acesteia – trebuie să fie doar podeaua. O femeie adevărată este fericită cu sufletul ei pereche și știe că un sponsor nu-i poate cumpăra sufletul și demnitatea cu excursii scumpe, bijuterii și parfumuri… O femeie adevărată poate să transforme o casă într-un cămin. Poate oferi căldura prin simpla ei prezență. Poate face ca o floare să înflorească de cel puțin șapte ori, doar prin câteva atingeri delicate și câteva cuvinte de încurajare. Asta doar dacă știe să iubească…
– În ziua de azi mulți își caută iubirea și “trăiesc” pe rețelele de socializare. Ce părere ai despre asta?
– Mi-aș dori sa văd cât mai mulți oameni care se țin de mâna în parc, pe stradă… Mai mulți oameni prin parc la întâlniri romantice, nu în baruri și cafenele. Mai multe priviri în ochii celuilalt decât în telefoane. Mai multe nopți în care el adoarme cu ea în brațe și nu cu telefonul sau tableta. Mai multe nopți când ea visează cu ochii deschiși doar la el, nu la like-urile de pe Facebook și Instagram. Îmi doresc mai multe săruturi sincere în sălile de cinema, pe stradă sau în gările prăfuite. Mai multe trăiri sincere și fapte făcute din suflet. Mai multe emoții împărtășite și inimi care bat la unison. Frumusețea și bunătatea sufletească nu se măsoară în like-uri pe Facebook. Petreceți mult timp alături de persoana iubită, familie, de cei dragi, pentru ca tehnologia nu le va putea ține locul niciodată. Oamenii au uitat să se îndrăgostească, să trăiască clipa și să iubească cu sufletul curat! Se plâng toți că nu își găsesc iubirea adevărată, dar au uitat ce înseamnă romantismul cu adevărat… Nu lăsați tehnologia să va “fure” farmecul vieții și emoțiile unei iubiri adevărate…
– Se apropie și Luna Femeii, ce mesaj transmiți tuturor femeilor?
– Femeie cu frumusețea ta de-a lungul timpului ai fost sursa de inspirație, muză și model. Talentul tău și frumusețea au fost sursa inspirației pictorilor, poeților, compozitorilor, sculptorilor… Ești frumoasă pentru că știi să-l faci să-ți spună “te ador”, “te iubesc”, toate spuse din suflet. Ești frumoasă pentru că știi să zâmbești. Ești frumoasă pentru că iubești cum doar tu poți să o faci mai bine. Ești frumoasă pentru că știi să fii întruchiparea frumuseții, gingășiei și a drăgălășeniei. Ai atâtea motive să te simți și să fii frumoasă, încât urâtul nu ar trebui să facă parte din vocabularul tău. Ești frumoasă chiar dacă nu ai un bărbat care să-ți guste rujul de buze, chiar dacă ești fără machiaj, în pijamale și părul răvășit. Ești frumoasă pentru că ești o persoană simplă, pentru că tu iubești… Cea mai frumoasă vârstă a unei femei este atunci când nu mai ține cont de ani, ci de visele ei! Ești frumoasă pentru că tu crezi întotdeauna, chiar și atunci când nu ar trebui, iar asta se citește doar în ochii tăi… Ești frumoasă femeie, ești minunată, amintește-ți mereu! Chiar ești frumoasă!
– Un mesaj pentru toți îndrăgostiții din România. Ce surprize pregătești pe plan muzical?
– Tuturor îndrăgostiților din România le transmit că trebuie să rămână vesnic îndrăgostiți și să facă din fiecare zi o sărbătoare a iubirii. Iubirea este cea mai frumoasă partitură din muzica vieții. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii. În iubire, cuvintele sunt muzica pe care dansează trupurile după trăirile ce nu se spun. Fericirea nu există în lucruri, ci în noi. Fericirea este o stare de spirit care se naște din interior. Prin schimbarea atitudinii lor interioare, oamenii își pot schimba viața exterioară. Tot ceea ce vine la tine este consecința vibrației pe care o emiți, iar aceasta este formată din gândurile, sentimentele, cuvintele și acțiunile tale. Vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne susțin și le dedic din suflet melodia noastră Dj Lucian & Geo-Spread The Love. Am lansat de curând o nouă piesă care se numește “Beautiful Life” și pregătim multe surprize muzicale și colaborări de excepție în premieră pentru România. Să fiți iubiți!

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici