PSD dă lovitura: va avea doi subprefecți la Arad

Deși se află în opoziție, PSD dă lovitura la Arad: va avea doi subprefecți. Atât nominalizarea PNL, cât și cea a USR pentru funcțiile de subprefect al Aradului sunt două persoane cu un trecut solid legat de PSD.
Probleme în „paradis” la Arad între partidele aflate la Guvernare? Liberalul Ionel Bulbuc își ironizează partenerii de la USR și nominalizarea subprefectului propus de USR în județul Arad. „PSD are subprefect… via USR. Domnul Vasile Cătana, propus de colegii din USR, este un cunoscut fost membru al PSD, care ajunge acum într-o funcţie de demnitate publică din partea colegilor noştri de alianţă. Domnul Cătana nu a trecut un test electoral uninominal cu sigla USR în spate, care să îi dea dreptul să revendice susţinerea alegătorilor. Nu era vorba că vor oameni noi în politică? Această nominalizare este cred o mare dezamăgire pentru electoratul USR, care a auzit din partea acestui partid că se opune atât PSD, cât şi traseismului politic, fenomen pe care l-a criticat fără nuanţe şi fără concesii. Dar pe care, aşa cum ştim, îl practică din plin. Nici vorbă de concurs pentru funcţie, nici vorbă de competenţă pentru că nimic din parcursul profesional al celui nominalizat de USR nu are legătură cu exigenţele funcţiei de subprefect. Este o dezamăgire şi pentru mine personal, consider că alianţa de dreapta pe care am construit-o, de sus până jos, fără PSD şi împotriva PSD nu trebuie să propună pentru funcţii şi demnităţi publice oameni care provin din acest partid”, a declarat Ionel Bulbuc.
Ce uită să amintească Ionel Bulbuc este că și propunerea PNL pentru funcția de subprefect al Aradului are un trecut consistent legat de PSD. Mai precis, Dorel Sinaci, fost jurnalist, a fost cu ani în urmă nu doar apropiat de PSD ci chiar șeful cabinetul fostului deputat PSD de Arad, Dorel Zăvoianu, un nume important al presei arădene, cunoscut pentru opiniile sale extrem de radicale de stânga.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici